1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Autorităţile anunţă măsuri sporite de securitate la Londra de teama unor noi atentate

Oficialii britanici au prezentat proximativ 600 de polițiști, puternic înarmați pentru a face față unor astfel de amenințări, vor patrula pe străzile Londrei, dotați cu pistoale și carabine semi-automate SIG, relatează Daily Mail.

Aceștia vor staționa, de asemenea, în zonele principalelor repere din capitala Marii Britanii, ca factor cu pontețial de descurajare al potențialilor atacatori.

Luptătorii vor dispune, de asemenea, de motociclete BMW F800GS, care le vor permite acestora să ajungă rapid în locul în care este nevoie de intervenția lor, precum și de bărci cu motor de mare viteză, pentru desfășurările de forțe de pe Tamisa.

- Advertisement -

Prezentarea de astăzi vine în urma unui avertisment al Federației Polițiștilor, ai căror reprezentanți au declarat că ar putea dura până la doi ani până ca numărul luptătorilor special antrenați și dotați pentru lupta anti-terorism să ajungă la 1.500.

Numărul ofițerilor britanici care au început să patruleze înarmați, cu armamentul la vedere, a crescut simțitor după o serie de atacuri de pe continentul european, încuzând masacrul de la Nisa, de Ziua Bastiliei, și uciderea unui preot într-o biserică din Normandia, în cursul săptămânii trecute.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: