2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Aurelian Mihai printre Romanii din Londra care au protestat pe Kensington High Street

[quote_box_center]Deputatul Aurelian Mihai a fost printre Romanii din Londra, care au protestat pe 9 noiembrie in Kensington High Street, London W8 in apropierea Ambasadei Romane din UK Londra pentru înființarea mai multor secții de vot in turul doi din 16 noiembrie 2014.[/quote_box_center]

Pentru o mai bună desfăşurare a votului în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Românii din Diaspora au ieşit în faţa Ambasadelor şi a Secţiilor Consulare pentru a cere următoarele modificări:

  • Demisia Ministrului Afacerilor Externe Titus Corlăţean   Pentru proasta organizare a turului întâi al alegerilor, pentru abuzul în serviciu dovedit de BEC zilele ce au trecut, pentru dezinformare şi mai ales pentru încălcarea drepturilor constituţiei, se impune demisia domnului Corlăţean!
  • Suplimentarea secţiilor de vot pentru a avea 1.000 de secţii   Deoarece mii de oameni nu au putut să-şi exercite dreptul la vot în primul tur şi pentru a se evita repetarea acestui neajuns, se impune deschiderea suplimentară a secţiilor de vot!
  • Suplimentarea personalului la secţiile de votare   Pentru fluidizarea procesului de vot este absolut necesar suplimentarea în limita impusă de lege a personalului din secţiile de votare.
  • Suplimentarea ştampilelor şi a cabinelor de vot   Pentru a oferi şansa de exprimare a opţiunii electorale a unui număr cât mai mare de votanţi, considerăm absolut necesar suplimentarea în limitele permise de lege atât a cabinelor de vot cât şi a ştampilelor din fiecare secţie de votare.
- Advertisement -

Manifestarile continua:

Sambata, pe data de 15 noiembrie de la ora 23:00, pana la ora 7:00, ora deschideri cabinei de vot Romanii se vor strange pentru a protesta impotriva Organizarii Guv. a sectiilor de votare!! Si pentru incercarea lor de a impiedica Diaspora sa voteze.

  • Duminică, Londra, ora 14.00 Belgrave Square în faţa ICR
  • Dublin, ora 14.00 Waterloo Road în faţa Ambasadei României

Te Asteptam si pe tine M.E.I.C. House, 344 Kensington High Street, Londra W14 8NS

anunturiuk.com Aurelian-Mihai-printre-Romanii-din-Londra-care-au-protestat-pe-Kensington-High-Street

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: