6.9 C
London
Saturday, December 4, 2021
6.9 C
London
Saturday, December 4, 2021

Atmosferă de poveste la Londra. Târgul de Crăciun şi-a deschis uşile

Atmosferă de poveste la Londra, unde s-a deschis Târgul de Crăciun. Sute de standuri luminate şi încărcate cu decoraţiuni de sărbătoare îi ademenesc pe vizitatori cu mâncăruri tradiţionale, vin fiert, dar şi oferte de cadouri pentru perioada magică a anului.

Londra s-a transformat într-o capitală a minunilor, odată cu deschiderea timpurie a unui târg de Crăciun. Iarmarocul este împărţit în şapte secţiuni, de la bunătăţi culinare şi băuturi până la decorţiuni şi gadgeturi. În total, 650 de expozanţi şi-au întins tarabele.

- Advertisement -

Înghesuială mare este la standurile cu delicatese. Bucătarii prezintă meniuri din curcan, sosuri şi garnituri, şi chiar oferă sfaturi clienţilor pentru mesele festive.

[pull_quote_center]Mâncarea de Crăciun în acest an va fi foarte tradiţională, pentru mesele mari în jurul cărora se adună întreaga familie. Oamenii cheltuie mai mulţi bani pe mâncare de Crăciun decât de obicei, aşadar carnea de curcan va fi în topul preferinţelor anul acesta[/pull_quote_center]

Decoraţiunile pentru sărbătorile de iarnă sunt o altă atracţie a evenimentului. Felinarele, luminiţele LED şi ghirlandele, disponibile într-o mare paletă de culori, sunt la mare căutare.

[pull_quote_center]Tradiţionale sunt culorile roşu şi verde, dar oamenii aleg şi ceva mai clasic, precum nuanţe argintii şi aurii. De asemenea, vindem şi o mulţime de obiecte în culori mai puţin tradiţionale, dar populare, precum albastru şi roz[/pull_quote_center]

Vizitatorii nu uită nici de cadourile de Crăciun. Cele mai întrebate sunt dispozitivele hi-tech. Potrivit estimărilor recente, britanicii vor cheltuiesc aproape 15 miliarde de euro în perioada sărbătorilor de iarnă.

- Advertisement -
Sourcepublika

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: