20.8 C
London
Sunday, August 22, 2021
20.8 C
London
Sunday, August 22, 2021

Aterizare de urgenţă cursa Ryanair, Londra Stansted la Salonic

Un avion cu 182 de pasageri la bord, care zbura de la Londra la Salonic, a aterizat la Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, este vorba de cursa Ryanair de la Londra Stansted la Salonic, care a aterizat la Timişoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Salonic.

Concret, în urma ninsorii puternice, aeroportul a fost închis.

- Advertisement -

Cei 182 de pasageri au fost debarcaţi în aerogară, primind asistenţă din partea reprezentanţilor companiei aeriene. Deoarece condiţiile meteo de pe aeroportul de destinaţie nu se îmbunătăţeau, reprezentanţii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat şi au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând faţă de această situaţie. Reprezentanţii Aeroportului Timişoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aştepta în mod civilizat rezolvarea situaţiei”, a informat Aeroportul Internaţional Timişoara.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

În cursul zilei de sâmbătă, compania aeriană grecească Aegean va trimite o cursă specială la Timişoara pentru a prelua pasagerii rămaşi.

Zborul este estimat să sosească în jurul orei 16.00, astfel încât pasagerii nu vor mai fi cazaţi la hotel, ei vor rămâne în aeroport până la sosirea cursei care îi va transporta la destinaţie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: