15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15.7 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Atacurile teroriste au speriat turiștii, numărul de vizitatori a scăzut dramatic

Atacurile teroriste care au avut loc recent în Marea Britanie au speriat turiștii. Cel puțin asta se înțelege din faptul că numărul de vizitatori ai unora dintre principalele atracții a scăzut.

Compania Merlin Entertainments, care deține, între altele, muzeul Madame Tussauds și London Eye, a anunțat că numărul turiștilor a scăzut.

Compania, care mai deţine reţeaua de atracţii tematice Sea Life, The Dungeons, Legoland şi Alton Towers, a anunțat că turiștii britanici au depus mai puține cereri pentru excursii de o zi a scăzut după atacul de pe podul Westminster din 22 martie şi a continuat să scadă după următoarele atentate care au avut loc în Manchester şi Londra.

- Advertisement -

Impactul atacurilor teroriste recente asupra atracţiilor noastre din Londra este neclar în acest moment. Am însă încredere deplină în creşterea pieţei pe termen lung. Londra este deschisă pentru business, primind vizitatori din Marea Britanie şi din întreaga lume”, a spus Nick Varney, director executiv al Merlin Entertainments.

Cererea pentru atracţiile companiei din Londra a crescut în prima parte a anului 2017, când vizitatorii străini au profitat de valoarea mai mică a lirei sterline.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: