9.9 C
London
Wednesday, November 17, 2021
9.9 C
London
Wednesday, November 17, 2021

Atacul de la Londra nu a fost resimțit ca atentatul de la Paris sau Bruxelles

La doua după producerea atacului din inima Londrei, de pe podul Westminster, situația pare a fi revenit la normal.

Singurul indiciu al tragicului eveniment este reprezentat de ofițerii de poliție care defilează pe străzile orașului pentru a interveni în cazul în care situația ar putea degenera. Londonezii s-au întors la serviciu, iar circulația se desfășoară în condiții normale.

Oamenii sunt obișnuiți cu astfel de situații și nimic nu îi mai surprinde într-un oraș de dimensiunile capitalei Marii Britanii“, a declarat pentru România Liberă o româncă stabilită în Londra.

- Advertisement -

Toată lumea e la serviciu, își vede de treabă. Oamenii sunt obișnuiți cu astfel de situații. Nimic nu te mai surprinde când locuiești într-un oraș mare. Am discutat și la serviciu, cu colegii, de ieri, la câteva minute după ce s-a întâmplat, dar nu a fost panică.

Atacul nu a fost resimțit ca un Paris sau Bruxelles. Totul merge perfect. Metrourile nu au înregistrat întârzieri, iar oamenii își văd de treabă“, a declarat, pentru România Liberă, Ana Luiza Olănescu, româncă stabilită în capitala londoneză, în vârstă de 24 de ani.

Un alt român, doctorand bursier la UCL, a declarat pentru România Liberă că atmosfera din capitala londoneză este calmă, iar autoritățile au intervenit eficient pentru a gestiona situația. Singurul indiciu privind o posibilă situație tensionată a fost reprezentat de suplimentarea numărului de polițiști pe străzi și în stațiile de metrou.

Viața într-un oraș mare vine la pachet cu o capacitate de adaptare uriașă, a subliniat, pentru România Liberă, o altă studentă stabilită în Londra.

Publicațiile locale au prezentat situația din Londra într-un mod care a stârnit panica cetățenilor, ne mărturisește o altă studentă stabilită în capitala Marii Britanii. Singurul gând al britanicilor era ca atacatorul să fie prins, mai adaugă Sorina Coman.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: