1 C
London
Sunday, November 28, 2021
1 C
London
Sunday, November 28, 2021

Atac dur la adresa lui ambasadorului Dan Mihalache din Marea Britanie

Atac extrem de dur la adresa Ambasadorului României în Marea Britanie. Deputatul Eugen Tomac s-a enervat după ce Mihalache a spus că atentatul din Londra i-a stricat un pic seara. Mihalache participa la o petrecere unde era naş de cununie.

“Un făcăleţ pentru Dan Mihalache”

În timp ce românul Florin Morariu, prins în mijlocul evenimentelor tragice de la Londra, s-a comportat ca un erou, adăpostind mai mulţi trecători în brutăria în care lucra și lovindu-l pe unul dintre terorişti cu o navetă în cap, un alt român, întâmplător, Ambasador al României în capitala Regatului Unit, Dan Mihalache, era naş la Bucureşti şi declară că atentatul i-a stricat un pic seara.

- Advertisement -

Un personaj ca Mihalache, care spune senin că nu poate să îşi planifice năşiile în funcţie de atentate, nu are ce căuta în funcţia de ambasador al României. Cu atât mai mult, nu poate fi reprezentantul ţării noastre într-o misiune diplomatică atât de importantă, precum cea de la Londra.

Mihalache trebuie să rămână pentru totdeauna la Bucureşti, să ducă la bun sfârşit petrecerea perturbată de atentatele din capitala Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Iar la Ambasada României de la Londra trebuie să ajungă un diplomat profesionist, căruia să îi pese de Florin Morariu şi de comunitatea mare de români și care să reuşească să empatizeze cu o naţiune lovită de terorism.”, a tunat Tomac pe facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: