9 C
London
Saturday, October 23, 2021
9 C
London
Saturday, October 23, 2021

Arsenal Londra are toți jucătorii plasați în carantină pentru 14 zile

Jucătorii echipei londoneze Arsenal au fost plasaţi în carantină pentru 14 zile, iar meciul ”tunarilor” de miercuri, din campionat, cu Manchester City a fost amânat.

Decizia plasării tuturor fotbaliștilor de la Arsenal în carantină a fost luată după ce au intrat în contact cu patronul clubului grec Olympiakos Pireu, Evangelos Marinakis, declarat pozitiv la noul coronavirus, informează AFP.

- Advertisement -

Decizia de amânare a meciului din această seară a fost luată din precauţie şi la sfatul medicilor, după s-a dezvăluit că membri ai personalului lui Arsenal al intrat în contact cu acţionarul lui Olympiakos, Evangelos Marinakis, declarat pozitiv la Covid-19”, a indicat Manchester City într-un comunicat.

Clubul Arsenal a precizat, la rândul său, că va urma „indicaţiile guvernului care recomandă ca toate persoanele care au intrat în contact cu cineva contaminat cu coronavirus trebuie să se izoleze acasă pentru 14 zile”.

Arsenal Londra a fost eliminată din Europa League de Olympiakos Pireu, la finele lunii februarie.

Ulterior, Evangelis Marinakis, proprietarul grupării elene şi al clubului englez Nottingham Forest, a anunţat că a fost contaminat cu Covid-19.

Arsenal a precizat jucătorii, precum şi patru membri ai staff-ului tehnic, care s-au întâlnit cu Marinakis după partida de pe Emirates Stadium din Londra, vor rămâne la locuinţele lor pe toată durata carantinei.

Recomandarea medicală pe care am primit-o făcea referire la un risc slab de contaminare cu Covid-19”, a subliniat gruparea londoneză. Până în acest moment nu a fost stabilită nicio dată la care s-ar putea disputa meciul dintre Manchester City şi Arsenal, notează Agerpres.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: