12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Armata va ajuta la testarea lucrătorii esențiali în UK

Armata urmează să înceapă testarea lucrătorilor esențiali din Marea Britanie pentru coronavirus în unitățile mobile care vor funcționa în zone „greu accesibile”.

Cel puțin 96 de instalații pop-up, care vor călători spre case de îngrijire, secții de poliție și secții de pompieri, închisori și centre de beneficii, urmează să fie lansate până la începutul lunei mai.

- Advertisement -

Se pare că guvernul încearcă să-și atingă ținta de a efectua 100.000 de teste pe zi până joi.

Sâmbătă s-au efectuat 29.058 de teste, o creștere față de cele 28.760 de teste efectuate cu o zi înainte, dar încă departe de ținta zilnică de 100.000 a guvernului – pe care își propune să o atingă până la sfârșitul lunii aprilie.

Ministrul de externe, Dominic Raab, a declarat pentru Andrew One, de la BBC One, că guvernul trebuie să „mărească numărul de teste”, dar a adăugat că este „pe cale” să își atingă ținta.

Cu siguranță, trebuie să ajungem la testarea zilnică până la sute de mii, ceea ce, împreună cu urmărire și trasare, ne oferă … mai multă flexibilitate, deoarece putem reacționa la timp“, a spus Raab.

Acestă decizie, împreună cu un vaccin și terapie va fi metoda de termen lung de a trata infecțiile cu coronavirus în mod durabil și responsabil”.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: