10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021
10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021

Anvelopele pentru Jaguar XE, realizat în Marea Britanie, sunt made in Romania

Fabrica de anvelope Continental Timișoara va livra anvelope de înaltă performanță către Jaguar.

Este vorba de cauciucuri UHP (Ultra High Performance) pentru automobilele Jaguar XE, realizat în Marea Britanie. Jaguar va folosi modelele de anvelope ContiPremiumContact 5J și ContiEcoContact 5J, ambele cu dimensiunea de 17 țoli.

Aceste anvelope oferă o excelentă performanță în sezonul cald, pe timp umed sau uscat, precum și o performanță optimă în materie de rezistență la rulare. [quote_right]Noul parteneriat este extrem de important pentru dezvoltarea activității noastre în România, fiind o confirmare a calității produselor create aici[/quote_right] , spune Klaus Ohlwein, directorul general al Continental Anvelope Timișoara.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Avem o tradiție de 15 ani în producerea anvelopelor, ceea ce ne permite să furnizăm companiei Jaguar modelele noastre de anvelope fabricate la Timișoara. Pe viitor, vom continua să îmbunătățim procesul de producție, pentru a ne putea extinde gama de anvelope, precum și pentru a continua și consolida parteneriatul cu această marcă premium.[/pull_quote_center]

În cadrul acestui parteneriat, Continental Anvelope Timișoara va furniza 15.000 de anvelope din modelele ContiPremiumContact 5 și ContiEcoContact 5 începând cu anul acesta, după efectuarea testelor de către șoferii de la Jaguar pe autodromul MIRA din Anglia. Anvelopele vor fi destinate modelelor de automobile Jaguar pentru piețele din Europa și de la nivel global.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: