7.7 C
London
Thursday, January 27, 2022
7.7 C
London
Thursday, January 27, 2022

In anumite parti din Londra albii au fost “epurati etnic”

[quote_box_center]In Londra nu mai vezi oameni albi. Au fost epurati etnic[/quote_box_center]

Jeremy Zeid, presedintele filialei UKIP din Harrow, crede ca Partidul Laburist este complice in ceea ce el a anumit “disparitia diversitatii din Ilford“, un cartier din nord estul Londrei.

Nigel Farage UKIP a dezvăluit că nu vrea să aibă vecini români

- Advertisement -

“Mike Gapes (un lider laburist) este atat de preocupat sa fie corect incat ori e orb, ori complice pe fata la epurarea etnica din Ilford”, a mai scris el.

Comentariile lui au declansat reactia altor utilizatori ai Twitter, multi intrebandu-l ce gaseste el atat de “ingrijorator“. Zeid a replicat: “Nu sunteti ingrijorati cand dispare diversitatea?“.

Nigel Farage bea şi fumează prea mult, dar nu este rasist

El a scris pe Twitter: “[quote_box_center]Tocmai am trecut pe la biroul din Ilford. Absenta aproape totala a fetelor albe pe strada e ingrijoratoare[/quote_box_center]”

Jeremy Zeid a esuat in a fi ales in alegerile de saptamana trecuta, primind doar 4% din voturi. Ilford este unul din locurile cu cea mai mare diversitate etnica din Marea Britanie. Doar 42% dintre residenti sunt albi si o treime sunt nascuti in afara Marii Britanii, potrivit unui recensamant din 2011.

Nigel Farage se scuză pentru comentariile jignitoare la adresa românilor

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: