29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Antreprenoare la doar 18 ani, a organizat un fashion show la Londra (photo)

Moldoveanca Daniela Costin, antreprenoare la doar 18 ani, a organizat un fashion show la Londra, sub denumirea de „Continental Fashion Event”, în colaborare cu London Make-up Academy, care s-a bucurat de un mare succes.

Prezentarea de modă a avut drept scop susținerea organizației Teenage Cancer Trust.

Patru dintre cei mai cunoscuți designeri și-au unit puterile pentru a oferi sprijin organizației de asistență a adolescenților ce suferă de cancer, venind cu un spectacol unic, cu scopul de a crește gradul de conștientizare a problemelor de sănătate cu care se confruntă adolescenții din Regatul Unit în fiecare zi. Împreună cu organizatorii Miss Continental din Marea Britanie, precum și datorită veniturilor din vînzarea biletelor, designerii au făcut o schimbare în viața adolescenților care suferă de cancer.

- Advertisement -

La fashion show au participat designeri precum, L. Cathrinecare a deschis spectacolul cu o colecție excepțională în alb și negru, Ecaterina Lefter prezentînd prima sa colecție, creată în tonuri pastelate, La boutique Secret prezentînd ultima lor colecție “Black and Beautiful” bazată pe elementele stilului afro, iar prezentarea s-a finalizat cu o  colecție elegantă, cu detalii lucrate manual, de brandul Malliny designerul caruia este Lilia Bezer, collectia venita din Moldova a fost preferata de publicul din Londra.

Spectacolul a fost însoțit de muzică ușoară de Johnaton Holder și Amrit Saab, Yasmine Trendy a ținut un discurs la subiectul “Respectul față de sine”, iar prezedntatoarea evenimentului a fost Deborah Jay Kelly.

Sala a fost arhiplină cu invitați selecți, precum BeautyJulia, care este un fashion influencer, India Grace – youtuber, Marinela Bezer – influencer, designerul Chirawan Lewis  împreună cu modelele ei și mulți alții.​

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: