13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021

Anthony Joshua, va lupta în luna iulie fără spectatori doar ca ultimă soluţie

Pugilistul britanic Anthony Joshua, campionul mondial al ”greilor”, va lupta fără spectatori doar ca ultimă soluţie, a anunţat promotorul acestuia, Eddie Hearn, notează Agerpres.

Conducerea Consiliului Britanic al Boxului (BBBofC) şi-a exprimat speranţa că meciurile la profesionişti vor putea fi reluate în luna iulie, după ce galele au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, dar că acestea ar urma să aibă loc în absenţa publicului.

- Advertisement -

Aş vrea ca Anthony Joshua să aibă oportunitatea de a boxa în faţa fanilor săi. Prima mea dorinţă ar fi ca meciurile sale să aibă loc aici, în Marea Britanie. În plan secund ar fi disputarea meciurilor în alte ţări, cu public în sală. Doar în ultimă instanţă am accepta meciuri fără spectatori”, a spus Hearn, adăugând că pentru a putea beneficia de suportul spectatorilor, Joshua ar fi dispus să aştepte până în septembrie sau octombrie.

Anthony Joshua afirma, în urmă cu două săptămâni, că este nevoie de un meci între el şi compatriotul său Tyson Fury pentru a se vedea cine este adevăratul campion mondial al greilor.

Joshua, care are 30 de ani, l-a învins în decembrie pe americanul de origine mexicană Andy Ruiz Jr într-un meci revanşă,
redobândind centurile de campion mondial al greilor în versiunile WBA, IBF, WBO şi IBO.

În urmă cu trei luni, Fury a devenit campion mondial în versiunea WBC, după un meci contra americanului Deontay Wilder.

Următorul meci al lui Joshua, cu bulgarul Kubrat Pulev, programat pe 20 iunie, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Revanşa dintre Fury şi Wilder, ce ar fi urmat să aibă loc pe 18 iulie, a fost şi ea amânată, urmând să aibă loc probabil în octombrie.

Promotorul Eddie Hearn a lansat ideea că un duel cu Fury pentru unificarea centurilor ar putea deveni o prioritate dacă se va prelungi perioada în care alte meciuri vor fi amânate.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: