15.6 C
London
Monday, June 27, 2022
15.6 C
London
Monday, June 27, 2022

Anglia-Germania: Cel mai așteptat duel EURO 2020

Meciul dintre Anglia și Germania este unul dintre cele mai așteptate dueluri din optimile de finală ale EURO 2020, însă mulți dintre fanii germani nu se vor putea bucura de partidă de pe stadion.

Din cauza restricțiilor din Marea Britanie, majoritatea suporterilor nemți nu vor putea fi prezenți pe Wembley marți seară.

- Advertisement -

Mai precis, în ziua sosirii în Anglia aceștia trebuie să prezinte un test PCR negativ apoi să intre în carantină pentru 5 zile.

Asfel că, pentru a participa la meci, fanii nemți ar fi trebuit să ajungă la Londra de joi, la o zi după ce naționala lui Joachim Low s-a calificat din grupe și a aflat că va juca pe Wembley cu Anglia. Lucru puțin probabil ținând cont că multe bilete au fost scoase la vânzare joi, notează cotidianul german Bild.

Începe scandalul înainte de Anglia-Germania

Potrivit ambasadei germane de la Londra, nu se pot face excepții pentru suporterii germani: „Fanii cu bilete care călătoresc pentru un meci ce va avea loc înainte de terminarea perioadei de carantină nu vor putea trece granița. Acest lucru se aplică și soțiilor de jucători“.

Federația Germană de Fotbal a făcut o solicitare ambasadei germane pentru a putea aranja transportul familiilor jucătorilor fără a se mai carantina la sosirea în Anglia, anunță aceeași sursă. 

Germania va avea susținători în tribune

Germania nu va rămâne fără fani în meciul cu Anglia. Conform federației, aceasta a primit 2000 de bilete care vor fi atribuite nemților care locuiesc în Anglia. Nu mai puțin de 50 de mii de germani sunt rezidenți în Londra.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: