11.7 C
London
Monday, November 8, 2021
11.7 C
London
Monday, November 8, 2021

Angelina Jolie şi Brad Pitt scot la vanzare in Marks and Spencer productia de vin

O parte din vinul produs de Angelina Jolie si Brad Pitt pe domeniul Miraval din Franta a fost scoasa la vanzare in supermarketurile din Marea Britanie.

Vinul este produs la domeniul Miraval, unde este si castelul pe care Angelina Jolie si Brad Pitt il detin si unde cuplul s-a casatorit anul trecut. O sticla din acest vin frantuzesc, intitulat “2014 Miraval Rose“, costa 18 lire sterline, iar cei interesati de aceasta licoare produsa de Angelina Jolie si Brad Pitt o pot gasi in lantul britanic de supermarketuri Marks and Spencer. Stocul este insa limitat, potrivit dailymail.co.uk.

Este pentru prima data cand vinul produs de celebrul cuplu este scos la vanzare pentru publicul larg, in Marea Britanie, dupa ce a primit o serie de recenzii favorabile din partea specialistilor in domeniu.

- Advertisement -

Vinul este produs pe domeniul Miraval, pe care Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in luna august a anului trecut. Cei doi actori au cumparat aceasta proprietate, in 2012, cu o suma de aproximativ 41 de milioane de lire sterline (aproximtiv 56,6 milioane de euro, n.r.).

In 2013, Angelina Jolie si Brad Pitt si-au scos la vanzare o parte din vinul pe care il produc la castelul lor din Franta, de pe domeniul Miraval, iar suma obtinuta – peste 10.000 de euro – a fost donata unei asociatii din Republica Democrata Congo, dupa cum informa atunci gala.fr.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: