2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Angajatorii din Gemania, Olanda şi Marea Britanie angajează 38 de ingineri

[quote_box_center]Posturile sunt puse la dispoziţia celor interesaţi prin reţeaua Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui.[/quote_box_center]

Tinerii ingineri din Vaslui, interesaţi să profeseze în străinătate într-un mediu profesional cu perspectiva unei cariere internaţionale, au şansa să opteze pentru una din aplicaţiile aflate pe oferta Eures.

- Advertisement -

Cerinţele angajatorilor sunt stricte. Din cele 38 de posturi puse la dispoziţie, 5 sunt pentru ingineri mandatari (sector farmaceutic) în Germania, 3 pentru ingineri mandatari în industria semiconductoare în Olanda, 10 ingineri software itegrat pentru Olanda, 10 ingineri pentru sectorul auto şi aeronautic din Germania şi 10 ingineri proiectare utilaje producere cablu în Marea Britanie.

CV-urile se trimit pe adresa de e-mail: [email protected] Termenul de valabilitate al ofertelor este 24.04.2014 pentru cele cinci posturi ingineri mandatari ăn industria farmaceutică din Germania. Celelate oferte sunt valabile până pe 24.05.2014.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: