13.8 C
London
Tuesday, November 9, 2021
13.8 C
London
Tuesday, November 9, 2021

Amendă enormă primită de un restaurant din Marea Britanie

14 persoane s-au plîns de probleme de sănătate după ce au mîncat într-un restaurant din Marea Britanie, după care au primit vizita inspectorilor de la Sănătate Publică.

Tocătoarele de lemn pe care se servesc anumite feluri de mîncare sînt foarte populare şi la englezi. Multe dintre localurile lor folosesc astfel de veselă pentru preparate din carne sau alte bucate. Numai că acestea sînt destul de periculoase pentru sănătatea consumatorilor pentru că nu pot fi curăţare suficient de bine. În striaţiile lor rămîn resturi de mîncare, oricît de bine ar fi spălate şi orice fel de detergent s-ar folosi. Apar bacterii, favorizate şi de umezeala permanentă a tocătorului.

Un restaurant din care vinde numai produse din carne a fost amendat cu 50.000 de lire sterline pentru că inspectorii au găsit de două ori mîncarea servită pe veselă de lemn insuficient curăţată.

Tocătoarele aveau urme de sînge şi altele de cărbune rămase de la carnea preparată la grătar. Mai mult, au descoperit şi că personalul din bucătărie nu se spăla pe mîini.

- Advertisement -

Proprietarul restaurantului Ibrahim’s Grill and Steak House din Birmingham a trebuit să le plătească şi celor 14 clienţi pe care i-a îmbolnăvit cîte 120 de lire sterline.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: