7.8 C
London
Friday, December 10, 2021
7.8 C
London
Friday, December 10, 2021

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache uimeste din nou (video)

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, fost șef al cancelariei prezidențiale, s-a lăudat într-o discuție cu mai mulți jurnaliști români din UK că mai are mai relații la vârful presei din România, menţionându-i pe Rareș Bogdan de la Realitatea TV și Mihai Gâdea de la Antena 3 şi că are un limbaj trivial la adresa acestora.

Dan Mihalache, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

El s-a precizat că atunci când Realitatea Tv transmitea că românii din UK  sunt tință după #Brexit l-a sunat pe Rareș Bogdan căruia i-ar fi spus: Du-te dracu!

Mă rog eu în virtutea trecutului meu glorios sau mai puțin glorios mai am relații cu vârfurile între ghilimele ale presei. Alaltăieri ieri am fost la Antena 3  pe telefon, la Mihai Gâdea, a mai spus Mihalache.

El a spus că ştirile despre posibile ameninţări la adresa românilor din UK ar fi false şi că, de fapt, sunt bombe.

- Advertisement -

Deci, am avut o discuție din asta că am intervenit la Realitatea. Și i-am spus și prietenului meu, Rareș Bogdan, că dădea titluri de-astea: «românii, umiliți în Marea Britanie». Mă, zic, du-te dracu, de unde știi tu că-s umiliți, m-ai sunat pe mine? «Păi vrei să vorbești?» «Hai că vorbesc.» Și am vorbit.Mă rog, eu, în virtutea trecutului meu glorios sau mai puțin glorios, mai am relații cu vârfurile, între ghilimele, presei. Alaltăieri am fost la Antena 3 pe telefon, la Mihai Gâdea. I-am spus același lucru: mă, nu mai agitați, că noi avem acest talent de a crea bombe cu auto-aprindere. În care noi ne punem o bombă sub fund, iertați-mi expresia, și după aia îi dăm noi foc la fitil ca să «blow up in skies».”, a spus Mihalache conform înregistrării publicate de Ziarul Românesc din Anglia.

Dan Mihalache a fost recent subiectul altui scandal când şi-a aprins ţigara în sediul ICR Londra încâlcând legile româneşti şi britanice.

Când era şef al cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, s-a deplasat la Munchen cu Mihai Gâdea la o sărbătăoare a şasilor. Mai apoi cei doi au ajuns în America cu liderul PNL, Alina Gorghiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceflux24

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: