9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Alex Bublea, în top 3 cei mai buni luptători muay thai din Marea Britanie

Campion mondial în Roar Combat League timișoreanul Alex ”Bodyhammer” Bublea a fost printre nominalizații la titlul de cel mai bun luptător muay thai din Marea Britanie în 2016.

El s-a clasat pe locul 3 în top-ul întocmit de Thai Fighter UK, după câștigătorul Charlie Peters și Jake Purdy, clasat pe 2. În 2017 Alex Bublea are ca obiectiv prima treaptă a acestei ierarhii.

Alex Bublea a primit 8 voturi din partea celor 15 experți aleși pentru a desemna câștigătorul. Peters, unul dintre rivalii timișoreanului, a primit 13 voturi iar Purdy 10. Progresul luptătorului bănățean e impresionant în condițiile în care în anii trecuți nici nu a fost nominalizat.

- Advertisement -

Poreclit ”Bodyhammer” pentru loviturile sale la corp, Alex s-a remarcat în Albion și nu numai, după ce l-a învins la finele lunii mai pe lituanianul Jan Naus în finala pentru titlul Roar Combat League.

Thai Fighter UK e recunoscut în Marea Britanie ca autoritate în materie de ierarhizare a luptătorilor din muay thai.

Am intrat în top 3 al luptătorilor din UK în acest an, în spatele lui Charlie Peters ȘI Jake Purdy. Mi-am dorit cu adevărat să câștigat, dar top 3 un progres enorm, anul trecut nici măcar nu am fost nominalizat. 2017 e al meu!”, s scris Alex Bublea pe pagina sa de Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: