1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Alcoholic Architecture bar din Londra “un bar unde te poti aburi cu alcool”

” Alcoholic Architecture bar din Londra ” isi va invalui clientii intr-un nor dens de vapori de alcool iar vizibilitatea va  fi redusa la un metru.

Dupa whisky-ul bun de inhalat, britanicii au pus in practica un concept si mai indraznet semnat de agentia de evenimente Bompas&Parr.

Specializata in gastronomie, aceasta a deschis, la inceputul acestei luni, ”Alcoholic Architecture bar”, cu sediul la Borugh Market, intr-o veche manastire, in cadrul unui experiment ce se va intinde pe durata a sase luni, informeaza metronews.

- Advertisement -

Pentru 13 lire, vizitatorii vor fi invaluiti intr-un nor dens din vapori de alcool, la o umiditate de 140% pentru a satura aerul, experiment ce necesita si un combinezon pentru ca hainele sa nu obsoarba ”cocktail-ul”.

Alcoolul intra in sange direct prin mucoasa plamanilor, ochi si cavitatea nazala insa amatorii vor consuma astfel cu 40% alcool mai putin decat in forma lichida, ”pastrandu-se aceleasi efecte”, au indicat cei de la Bompas&Par. Insa tratatia este limitata la o ora pe zi si la o singura vizita pe zi per client, pentru a adopta o ”respiratie responsabila” si a evita posibile reactii cutanate.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceenational

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: