8.5 C
London
Friday, November 5, 2021
8.5 C
London
Friday, November 5, 2021

Agențiile de construcții in UK, reguli si cum te înscrii

Agențiile de construcții in UK. Cum te înscrii? Care mai sunt noile reguli?

Din păcate pentru a obține CSCS card, acum este valabil doi ani la unele carduri ci nu cinci ca înainte. Pentru a obține CSCS card legal, trebuie sa aplici pe link-ul cscs.uk.com …la secțiunea booking unde programarea costă 19.50 £. Înainte de a face acest pas, trebuie sa cumpărați sau să faceți rost de cartea CSCS, link-ul wordery.com.

Când ați admis la examen, vă mai costă prețul cardului propriuzis, în jurul a 35-40 £. Scrie pe hârtia unde ați admis la examen cum se plătește cardul și unde trebuie să dați telefon (de fel se plătește online prin card de la bancă și la telefon vă cer ei datele personale pentru plată).

- Advertisement -

Puteți obține prin cunoștințe să întrebați alți români cum au obținut acest card, dar costă mult mai mult și uneori mai sunt neînțelegeri cu privire la costurile de obținere al cardului.

Puteți foarte bine să obțineți NVQ care costă în funcție de grad, de la 2 la 3 cu preturi cuprinse intre 100 și 1600 £ și la NVQ 3 se duce lejer la preturi prohibitive. De obicei, la NVQ 3 se pot duce cei care sunt sponsorizați de companii.

Trebuie sa știți engleza la agenții de construcții, dar mai sunt și excepții cu agenții românești unde limba engleza nu e așa un impediment. Însă cel mai probabil vă vor trimite la joburi cu români. Pentru cei care nu au încă NINO (national insurance number) se poate aplica un truc la booking (programare) pe site.

Spre exemplu puteți introduce data dvs de naștere. Dacă v-ați născut pe 22.06.1978, puneți la aplicarea pentru examen EN220678A. “EN” pot fi și alte litere la alegere, iar “A”, B, C sau D reprezintă de fapt, când veți obține real NINO, o să vedeți că sunt perioadele din an când obțineți hârtia cu insurance number de la HMRC.

Pozele atașate sunt agenții unde vă puteți înscrie pentru locuri de muncă.

Material facut de Oliver Armand SuperBlackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: