13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021

Agenţie din judeţul Gorj oferă locuri de muncă în Scoţia şi Marea Britanie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj prin serviciul de ocupare EURES România oferă 100 locuri de muncă vacante în afara ţării pentru munca sezonieră în agricultură (pentru culegători de căpşune, mure şi zmeură).

Este vorba de locuri de muncă în Scoţia, Marea Britanie.

Angajatorul va organiza o selecţie pentru aceste locuri de muncă care va avea loc pe 4 aprilie 2018, la Târgu Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi“, strada Tineretului nr. 1 ( cartier CAM).

- Advertisement -

Potrivit AJOFM Gorj, se va munci la cules căpşune, mure şi zmeură în sere, tuneluri, aproximativ șapte ore pe zi în funcţie de comenzi şi de vreme, cinci-șase zile pe săptămână.

Aplicanţii trebuie să aibă dexteritate în culesul fructelor fără a le vătăma, condiţie fizică pentru lucrul în seră, rapiditate, motivaţie, coordonare, experienţă. Cunoaşterea limbii engleze constituie avantaj, dar nu este obligatorie.

Salariul oferit este de aproximativ 7,50 lire brut pe oră, în funcţie de cantitatea culeasă. Se asigură cazare în caravane de patru-cinci persoane, care costă 42 de lire pe săptămână.

Contractele de muncă sunt pe o perioadă de trei luni. Persoanele interesate pentru aceste locuri de muncă trebuie să completeze formularul de aplicaţie la adresa https://central.concordia.org.uk/eligibility sau să adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din Târgu Jiu, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr 1. Termenul-limită pentru înscriere este 31 martie 2018.

Informaţii suplimentare se obţin la biroul EURES – AJOFM Gorj, telefon 0253.211.568.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: