1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Aeronavele care circulă pe ruta Satu Mare – Luton sunt ocupate în proporţie de 85%

Aeronavele care circulă pe ruta Satu Mare – Luton (Londra) sunt ocupate aproape în totalitate, gradul depăşind 85%, au anunţat vineri, reprezentanţii companiei.

La primul zbor am avut 160 de pasageri de la Londra la Satu Mare şi 171 la retur, din cele 180 disponibile. Sunt cifre bune pentru primul zbor. Pentru zborul de astăzi avem 166 de pasageri către Londra şi 158 către Satu Mare”, a declarat într-o conferinţă de presă, reprezentanta companiei aeriene care operează zborurile, Tamara Vallois.

Potrivit acesteia, cursele companiei sunt ocupate în proporţie de este 85%, iar zborurile de la Satu Mare depăşesc deocamdată acest procent.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că a fost trimise reprezentanţilor companiei propuneri de zboruri către alte rute, cum ar fi Franţa, Italia sau Germania, dar că depinde de studiile făcute de unitatea.

- Advertisement -

Prima cursă aeriană Satu MareLuton (Londra) a avut loc luni, 31 octombrie, fiind singura cursă externă de pe aeroportul sătmărean. Aeronava care operează este un Airbus A 380 cu 180 de locuri.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcevocea

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: