12.7 C
London
Saturday, June 25, 2022
12.7 C
London
Saturday, June 25, 2022

Adele cel mai bogat artist din Marea Britanie, pentru al treilea an consecutiv

Adele, în vârstă de 30 de ani, este prima în topul celor mai bogați artiști britanici care au împlinit 30 de ani sau mai tineri, realizat de Heat Magazine, pentru al treilea an consecutiv, relatează BBC.

Această a câștigat milioane de dolari cu turneul mondial pe care l-a încheiat în vara anului trecut și în cadrul căruia a susținut 121 de concerte. Artista a acumulat o avere totală de 147,5 milioane de lire sterline.

Adele a fost nevoită să anuleze ultimele două concerte programate pe stadionul Wembley, din cauza unor afecțiuni la corzile vocale.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Adele 

- Advertisement -

S-a scris atunci despre faptul că s-ar putea să nu mai concerteze niciodată sau că va sta cel puțin 10 ani departe de scenă, pentru a-și crește băiețelul. Tot în 2017 a avut vânzări record de 9 milioane de lire.

Ed Sheeran

Pe locul al doilea se află unul dintre cei mai apreciați cântăreți la ora actuală la nivel mondial, Ed Sheeran (27 ani). Artistul care va concerta și în România anul viitor, are o avere estiamată la 94 milioane de lire sterline.

Daniel Redcliff

Daniel Redcliff, starul din Harry Potter, ocupă cea de-a treia poziție, cu 87 milioane de dolari.

One Direction

Pe locul patru se află Harry Styles, membrul formației One Direction, cu 58 milioane de lire, urmat de colegii lui din trupă, Niall Horan (46 milioane), Louis Tomlinson (44 milioane), Liam Payne (43 milioane) și Zayn Malik (milioane).

Emma Stone

Emma Stone ocupă locul al cincilea, cu o avere estimată la 55 milioane de lire sterline.

Potrivit editorilor revistei Heat, Kylie Jenner l-a depăşit pe Justin Bieber în topul celor mai bogaţi tineri artişti din afara Marii Britanii, graţie veniturilor generate de linia ei de produse cosmetice.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: