12.6 C
London
Saturday, April 16, 2022
12.6 C
London
Saturday, April 16, 2022

Acum îmi este bine, are un loc de muncă stabil şi toate actele spune “Victor Spirescu”

Victor Spirescu, singurul român care a ”invadat” Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, spune că lucrurile au intrat în sfârşit pe un făgaş normal.

După ce a plecat de la spălătoria auto unde se angajase iniţial din cauza scandalurilor din tabloide, Victor Spirescu a reuşit să-şi găsească un loc de muncă stabil, pe un şantier, iar acum spune că în sfârşit lucrurile au intrat pe un făgaş normal pentru el.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Vă mulţumesc celor care m-aţi susţinut şi pot să vă spun că acum că îmi este bine, am o chirie decentă, un loc de muncă stabil şi am reuşit cu brio să îmi fac toate actele[/pull_quote_center], a scris românul, pe pagina sa de Facebook.

Cătălina Curcean, iubita lui care locuieşte în satul Pelişor, judeţul Sibiu, spune că Victor va mai rămâne să muncească o perioadă în Regatul Unit, pentru a strânge bani pentru casă. ”A zis că vrea să stea să facă bani, nu ştie precis cât, acum dacă a găsit serviciul ăsta stă să facă bani. E bine, lucrează doar acolo, pe şantier, se trezeşte dimineaţa la 6 jumătate, 7, nu mi-a zis cu cât îl plătesc”, a declarat tânăra pentru Adevărul.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: