8.7 C
London
Tuesday, November 23, 2021
8.7 C
London
Tuesday, November 23, 2021

Actrița românca Anamaria Marinca va apărea în serial britanic “Midsomer Murders” (video)

Stabilită la Londra de peste zece ani, românca a jucat în producţii pentru micul şi marele ecran, dar s-a afirmat şi ca actor de teatru. În “Midsomer Murders”, Anamaria Marinca va interpreta rolul medicului anatomopatolog Petra Antonescu, scrie The Sun.

Anamaria Marinca a cunoscut succesul internaţional în 2005, odată cu mini-serialul de televiziune Sex Traffic, pentru care a obţinut Premiul BAFTA, şi premiul oferit de Royal Television Society, la categoria ”Cea mai bună actriţă”.

În 2007, a jucat rolul Otiliei în filmul “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” al lui Cristian Mungiu,

anunturiuk.com Anamaria-Marinca-was-awarded-a-Best-Actress-BAFTA-for-her-performance-in-Sex-Traffic
Anamaria Marinca was awarded a Best Actress BAFTA for her performance in Sex Traffic
- Advertisement -

producţie care a primit Palme d’Or-ul la Festivalul de Film de la Cannes. Pentru rolul din acest film, actriţa a primit Premiul de excelenţă în actorie la festivalul Cinema Expo International de la Amsterdam.

A pătruns în marea cetate a filmului american în roluri din Ghost în the Shell (2017), alături de Juliette Binoche şi Scarlett Johansson, dar şi în Fury, alături de Brad Pitt.

De asemenea, Anamaria Marinca a fost aleasă în cadrul Festivalului de Film de la Berlin, ediţia 2008, drept una dintre cele opt ”Shooting Star”, una dintre viitoarele mari protagoniste ale cinematografiei europene.

Primul episodul din sezonul 20 al serialului britanic “Midsomer Murders” va fi difuzat în astazi 13 mai, la ora 20:00, pe ITV.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: