anunturiuk.com Acestea-sunt-unele-dintre-cele-mai-exclusiviste-restaurante-din-Londra-(photo)

Acestea sunt unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra. Clienţii plătesc şi 1.000 de lire pentru o cină.

1The Crustacea Room 

anunturiuk.com The-Crustacea-Room
The-Crustacea-Room

este o încăpere în stil clasic. Printre celebrităţile care obişnuiesc să ia cina într-un astfel de loc se numără Rihanna, Gary Barlow şi Van Morrisson. Costul unui prânz începe de la 55 de lire, iar pentru o cină de la 72 de lire.

2Sală privată din restaurantul Bob Bob Ricard 

anunturiuk.com Bob-Bob-Ricard
Bob-Bob-Ricard

atrage o atenţie deosebită prin designul său. Printre celebrităţile care trec pragul acestui restaurant se numără Pharrell Williams, Janet Jackson şi Kylie Minogue. Meniul acestei locaţii constă într-un mixt de specialităţi ruseşti, cum ar fi sturionul şi stridiile coapte cu trufe negre. Salonul are o masă de până la 16 locuri. Cheltuielile minime pentru un prânz sunt de 750 de lire, iar cele pentru o cină nu coboară mai jos de 1.000 de lire.

3The Delaunay

anunturiuk.com The Delaunay
The Delaunay

este un restaurant plin de farmec, ceea ce face din acest loc să semene foarte bine cu o cafenea europeană din periaoda antebelică, cu gresie şi pereţi cu lămpi. Suma minimă cheltuită pentru un mic dejun este de 200 de lire, iar costul unei cine este de peste 800 de lire.

4Gymkhana

anunturiuk.com Gymkhana
Gymkhana

, un restaurant în care se servesc unele dintre cele mai bune mâncăruri din Londra, a câştigat titlul de cel mai bun restaurant din Regatul Unit al Marii Britanii. Locaţia are două saloane private ascunse la parterul clădirii. Cheltuielile minime sunt, de obicei, de 55 de lire pe persoană pentru un prânz, iar preţul unei cine este între 800 de lire şi 1.000 de lire pentru întreaga cameră

5The Graham Greene Room

anunturiuk.com The Graham Greene Room
The Graham Greene Room

din restaurantul Rules Rules este un restaurant deschis acum mai bine de 200 de ani. Clienţii trebuie să plătească taxă pentru o cameră, care este între 200 de lire şi 350 de lire. Un meniu costă între 62 de lire şi 80 de lire.

6Cramele Stafford

anunturiuk.com Cramele Stafford
Cramele Stafford

pot fi cele mai mari săli private din Londra. Pivniţele de la Stafford au o vechime de aproximativ 380 de ani, iar un mediu costă între 65 de lire şi 98 de lire.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.