7.4 C
London
Tuesday, November 16, 2021
7.4 C
London
Tuesday, November 16, 2021

Absolventii liceului Cambridge din cadrul Transylvania College vor studia la universități de top din Marea Britanie

75 % dintre absolvenții liceului Cambridge din cadrul Transylvania College pleacă să studieze la universități de top din Marea Britanie

Majoritatea absolventilor din promotia 2015 a liceului Cambridge din cadrul Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curiculum romanesc, curriculum national al Angliei si curriculum Cambridge, se pregateste sa plece in toamna aceasta la studii in strainatate, la universitati de top din Marea Britanie.

Colegii lor au ales sa studieze la universitati din Romania sau din Australia, Elvetia, Olanda, Germania si Austria. Multi dintre absolventi au parcurs intregul traseul educational in cadrul Transylvania College, fiind elevi ai institutiei inca de la cresa.

- Advertisement -

Elevii care au primit deja oferte de la universitati din Anglia si Scotia vor avea oportunitatea sa urmeze cursurile unor institutii prestigioase, precum London School of Economics – ce ocupa locul al treilea in topul universitatilor din Marea Britanie sau University of Bath, clasata pe locul 8.

Celelalte universitati care au trimis oferte absolventilor liceului Cambridge din cadrul Transylvania College sunt City University London, University of Surrey, University of Southampton, Nottingham Trent University, Sheffield University, King’s College din Londra, University of Manchester, Queen Mary University, University of Reading, Heriot-Watt University din Edinburgh, University of Strathclyde, Bournemouth University, University of Glasgow si University of Aberdeen.

Mai mult, o eleva a primit o oferta neconditionata de la Melbourne University, locul 1 in Australia si locul 33 in lume. [pull_quote_center]in aceasta vara ii sarbatorim pe cei 29 de absolventi ai liceului Cambridge, dintre care multi au parcurs intregul traseu educational la Transylvania College, inca din cresa. Suntem mandri si bucurosi ca educatia la standarde inalte primita in cadrul scolii noastre a contribuit la acceptarea a peste 20 de elevi la universitati de prestigiu din strainatate[/pull_quote_center]

[pull_quote_center]Frumusetea sistemului Cambridge CIE pentru liceu este data de faptul ca elevii isi pot urma pasiunea si pot continua sa studieze in Romania sau oriunde in lume, studiile fiindu-le recunoscute si diplomele acceptate pentru admitere atat in tara cat si in strainatate[/pull_quote_center] a declarat Ruxandra Mercea, Director Executiv Transylvania College.

Unul dintre absolventii acceptati la University of Southampton a beneficiat pe perioada liceului de o bursa de studii la Transylvania College, fapt ce dovedeste inca o data ca fiecare elev isi poate atinge potentialul maxim in cadrul acestei institutii.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcebzc

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: