29 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Abandonarea gunoaielor in Marea Britanie pare să fi devenit un obicei pe timp de carantină (video)

Din cauza carantinei, Marea Britanie se confrntă cu o nouă problemă: deșeurile reciclabile. Cum toate centrele de colectare sunt închise, în special pe drumurile lăturalnice au început să apară grămezi de gunoi pe care nimeni nu le ridică.

Pe acest drum de țară din Scoția au apărut de la un timp mormane de gunoi aduse cu remorca și lăsate în drum. O saltea, chiar și un frigider, abandonate probabil noaptea când vigilența autorităților scade.

Abandonarea deșeurilor la voia întâmplării pare să fi devenit un obicei pe timp de carantină.

- Advertisement -

Există însă și persoane care, în schimbul unei sume modice, îi debarasează pe britanici de obiectele de uz caznic vechi.

Cum nu mai funcționează decât stațiile de colectare a gunoiului menajer, aceste obiecte ajung pe câmpurile Marii Britanii.

La începutul carantinei, executivul de la Londra ar fi dorit ca centrele de colectare să rămână deschise, dar consiliile locale au fost cele care au hotărât să le închidă de teama că distanțarea socială nu s-ar fi putut menține.

Acum, la nivelul administrației centrale, vin plângeri din toată țara mai ales de la proprietarii care s-au trezit cu deșeuri pe terenurile lor.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: