7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022

A plecat din tara sa-si faca un viitor mai bun, insa si-a gasit sfarsitul printre straini in Anglia

A plecat din tara pentru a reusi sa-si faca un viitor mai bun insa si-a gasit sfarsitul printre straini departe de familia lui, in Anglia.

Alexandru Zianu Vasiliu in varsta de 24 de ani lucra in Anglia fara forme legale de aproximativ 1 an si jumatate, locuind intr-o rulota cu mai multi romani, undeva in apropiere de Londra, Addlestone.

Din nefericire tanarul si-a pierdut viata in urma unui accident de bicicleta pe data de 11 Iulie.

- Advertisement -

Parintii tanarului sustin ca au fost informati de catre politia din localitate cum ca baiatul lor este intr-o stare grava intr-un spital din Marea Britanie deoarece ca cazut de pe bicicleta si s-a lovit cu capul de un stalp.

Mihaela Vasiliu, mama baiatului, a declarat ca dupa 2 zile de la aflarea tragediei, a fost sunata de un medic din Anglia de la spitalul Royal London Hospital, unde i s-a apus ca fiul ei este pe moarte si ca ar fi mai bine daca ar fi deacord cu prelevarea oraganelor.

Dl doctor din Anglia mi-a spus ca, creierul baiatului meu este deja mort si ca comisia de doctori a hotarat deconectarea lui de la aparate. M-au intrebat daca sunt deacord ca organele lui sa fie donate acordandu-mi cateva ore de gandire.
Dupa cateva ore de am fost deacord cu salvarea altor vieti, vieti ale englezilor, dupa care m-au sunat si m-au tinut ore insir la telefon pentru a le da detalii despre toate bolile care a suferit Alex.
I-au luat ficatul, rinichii, pancreasul, plamanii, corneea de la ochi iar inima au spus ei ca nu este buna.
Mi-au promis ca dupa prelevarea organelor imi vor repatria baiatul acasa fara ca eu sa platesc ceva, insa nu s-au tinut de cuvant. Nu am cedat organele baiatului meu pentru bani ci pentru a salva alte vieti, a declarat Mihaela Vasiliu.

Dupa 2 zile de la realul succes a preluarii organelor, femeii nu i-a mai dat nimeni nicio informatie iar la numarul de telefon de pe care a fost sunata nu mai raspune nimeni.

Din disperare femeia a luat legatura cu autoritatile din Romania insa a fost indemnata sa ia legatura cu o firma de pompe funebre.

Pentru repatrierea tanarului familia are nevoie de 3200 de euro, o suma imensa pentru situatia in care se afla, traind doar dintr-un ajutor social.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: