11.7 C
London
Friday, July 1, 2022
11.7 C
London
Friday, July 1, 2022

A încercat să treacă în Bulgaria cu o masina furata din Marea Britanie

Un tânăr de 35 de ani a rămas cu ochii în soare şi banii luaţi, după ce a cumpărat o maşină şi s-a stabilit că aceasta este furată.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, luni dimineaţă, Vili A. a încercat să treacă în Bulgaria prin punctul de trecere a frontierei Negru Vodă. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Rover cu numere de Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat de la sfârşitul lunii mai. Brăileanu le-a declarat poliţiştilor că a cumpărat autoturismul fără a cunoaşte acest lucru şi intenţiona să îl înmatriculeze în Bulgaria.

- Advertisement -

Oamenii legii au evaluat maşina la 13.000 de lei şi au confiscat-o. De asemenea, poliţiştii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut fapta.

Totodată, luni seară, poliţiştii au controlat un autoturism marca BMW cu numere de Franţa la volanul căruia se afla un bărbat de 46 de ani, din Bacău. Oamenii legii au stabilit că certificatul de înmatriculare prezentat este fals şi au întocmit dosar penal.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: