12 C
London
Tuesday, October 26, 2021
12 C
London
Tuesday, October 26, 2021

A ales să se prostitueze în Marea Britanie pentru întreținerea copilului

Cazul unei tinere din România care a ales să se prostitueze în Marea Britanie, a fost relatat de jurnaliștii unei publicații britanice, care s-au alăturat ofițerilor de poliție în cercetările pe care aceștia le făceau în cadrul operațiunii Mantis, care a fost derulată în zona Cambridge, din Anglia.

Scopul declarat al operațiunii organelor de politie a fost acela de a proteja lucrătorii sexuali și de a identifica bandele de infractori care folosesc femeile tinere vulnerabile pentru prostituție, informează cambridge-news.co.uk.

O prostituată de origine română a fost identificată și vizitată de poliția din Cambridge, ca parte a acestei acțiuni de identificare a bandelor organizate în traficul de persoane. Potrivit publicației britanice, tânăra le-a cerut să i se păstreze anonimatul și a povestit cum a ajuns în Cambridge și de ce a ajuns să își vândă corpul pentru bani.

- Advertisement -

Femeia, în vârstă de 23 de ani, care își desfășura activitatea într-un apartament de lux în apropiere de Cromwell Road, în orașul universitar Cambridge, a explicat de ce a călătorit până în Marea Britanie pentru a se prostitua: “Am venit aici pentru a câștiga bani pentru copilul meu“, a spus tânăra.

Banii din România nu îmi ajungeau” a mai precizat femeia.

Aceasta a mai spus că vroia să pună deoparte ceva bani pentru a-și putea deschide propria afacere acasă și că trimite cea mai mare parte a banilor câștigați în satul natal din România, unde mama ei are grijă de copilul pe care l-a lăsat acasă. Tânăra a recunoscut că a mai practicat prostituția în Londra, Birmingham și Coventry, înainte să ajungă în Cambridge. Inspectorul Nick Skipworth, șeful operațiunii, a vizitat-o pe româncă împreună cu alți doi ofițeri și un reprezentant al PCSO, al cărui rol este de a intra în contact cu femeile din industria sexului.

Tânăra din România le-a spus jurnaliștilor că toți banii pe care i-a câștigat sunt ai ei și că nici un bărbat nu a fost implicați în afacere.

Ea împarte apartamentul cu o altă prostituată, care ar fi fost victima unui abuz atunci când unul dintre clienții ei a agresat-o și i-a furat banii.

Bagajele ei erau deja făcute pentru a se întoarce acasă în România de Crăciun, având planuri să revină în Marea Britanie, după sărbători. Ofițerii de poliție i-au contactat, de asemenea, pe proprietarii de hoteluri și alte spații de cazare din oraș pentru a-i avertiza asupra modului în care proprietățile lor pot fi închiriate pentru anumite perioade cu scopul de a fi folosite pentru practicarea prostituției.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: