11.5 C
London
Wednesday, May 18, 2022
11.5 C
London
Wednesday, May 18, 2022

8 imigranţi au încercat să fugă dintr-un camion înmatriculat în România

Opt imigranţi ilegali au fost arestaţi marţi în Marea Britanie după ce au sărit dintr-un camion înmatriculat în România, tăind prelata autovehiculului în timp ce acesta staţiona la un semafor din Gloucestershire

Bărbaţii au încercat apoi să dispară în pădurea din apropiere, însă poliţa sosită la faţa locului a reuşit să-i prindă pe unii dintre ei. Un elicopter de poliţie a fost trimis pentru a ajuta la localizarea celorlalţi suspecţi.

Poliţia a fost sprijinită şi de şoferii care au asistat şocaţi la scenă şi care i-au numărat pe bărbaţii care au sărit din camion. La faţa locului au fost trimişi şi câini poliţişti, însă ofiţerii au reuşit să-i prindă toţi suspecţii înainte de sosirea echipelor canine.

- Advertisement -

Potrivit Daily Mail, zona în care a avut loc căutarea imigranţilor ilegali se află la circa 10 mile de locuinţa de la ţară a modelului Kate Moss din Little Farringdon.

Opt bărbaţi suspectaţi că ar fi imigranţi au fost arestaţi, precum şi şoferul camionului, sub suspiciunea de comitere a unor infracţiuni legate de imigraţia ilegală.

Scena extraordinară din Gloucestershire survine la o săptămână după ce 68 imigranţi au fost descoperiţi în containerele de marfă a patru camioane în portul internaţional Harwich din Essex. Ministerul de Interne britanic a făcut public faptul că imigranţii – 53 de adulţi şi 15 copii – proveneau din Afganistan, China, Vietnam şi Rusia.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -
Sourceobiectiv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: