6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022
6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022

47 de fani au fost răniţi la un concert al trupei One Direction

[quote_box_center]Un număr de 47 de fani ai grupului One Direction au fost răniţi duminică seară în timpul unui concert susţinut de formaţia britanică în Lima, capitala statului Peru[/quote_box_center]

Informaţia a fost comunicată în premieră, luni, de postul de televiziune SkyNews.

- Advertisement -

Serviciile de urgenţă au fost nevoite să acorde primul ajutor unui număr de 47 de tineri, cu vârstele cuprinse între 12 şi 15 ani, care se sufocau. Fanii răniţi au fost evacuaţi din apropierea scenei, unde au fost striviţi de ale mii de admiratori din spatele lor, care doreau să vină mai în faţă, informează dhnet.be.

Concertul trupei One Direction a avut loc pe un stadion arhiplin, cu o capacitate de 40.000 de locuri.

Membrii grupului britanic i-au îndemnat pe spectatori la calm, iar apoi Niall Horton şi colegii săi de trupă au ameninţat că vor întrerupe concertul dacă mulţimea de fani va continua să înainteze spre scenă.

Potrivit serviciilor de urgenţă, fanii, cuprinşi de euforie, voiau să se apropie cât mai mult posibil de idolii lor. Aceste “valuri” ale mulţimii au început încă de la deschiderea porţilor stadionului. Nimeni nu a fost rănit grav, indică SkyNews.

[pull_quote_center]Trupa One Direction şi-a început turneul mondial cu un concert susţinut, vineri, în Columbia, pe stadionul El Campin din Concertul de la Lima a fost cel de-al doilea show din acest turneu, care va include un număr de 67 de spectacole[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: