15 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15 C
London
Wednesday, June 29, 2022

400 de kilograme de droguri ascunse într-un container urmau să fie preluate de un şofer român

Poliţia britanică a capturat aproximativ 400 de kilograme de cocaină şi heroină, în valoare de 27 de milioane de lire sterline, ascunse într-un container în portul portul Killingholme din nordul Lincolnshire, din estul Angliei, informează sâmbătă Press Association.

Drogurile erau ascunse într-un container plin cu roşii şi ceapă şi urma să fie ridicat de un şofer de naţionalitate română, în vârstă de 45 de ani.

Şoferul a fost arestat sub bănuiala de complicitate la importarea de droguri de categoria A şi ulterior a fost eliberat.

anunturiuk.com 400-de-kilograme-de-droguri-ascunse-într-un-container-urmau-să-fie-preluate-de-un-şofer-român

- Advertisement -

Operaţiunea de capturare a drogurilor a fost desfăşurată de Agenţia naţională britanică pentru combaterea infracţionalităţii (NCA), cu participarea poliţiei de frontieră britanice.

Camionul a sosit din oraşul Hook din Olanda şi conţinea droguri potrivit ANC care a asistat la confiscarea de către forţele de frontieră şi poliţia din Humberside.

Capturarea unei cantităţi semnificative de droguri susţine misiunea noastră de a proteja publicul”, a declarat Jayne Lloyd, reprezentantă a NCA.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: