12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022
12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022

20% reducere la biletele spre și dinspre Londra

Wizz Air face un discount de 20% pentru zborurile către sau care pleacă de la Aeroportul Londra Luton.

Promoția e valabilă pentru toți clienții, zborurile putând avea loc la orice dată. În plus, pasagerii care aleg această ofertă pot beneficia și de o altă facilitate pentru serviciul WIZZ Flex pentru doar 1 GBP. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex rezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție.Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

- Advertisement -

Reducerea de 20% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare.

Reducerea de 20% se aplică tuturor zborurilor către și dinspre Londra Luton disponibile pe wizzair.com și în aplicația mobilă WIZZ în perioada promoțională.Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Participarea la Promoția 1 este o condiție prealabilă a participării la Promoția 2, deoarece serviciul Wizz Flex poate fi achiziționat doar în timpul rezervării unui zbor, dar participarea la Promoția2 nu este o condiție prealabilă a participării la Promoția 1.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: