12.7 C
London
Friday, May 14, 2021

20 de români locuiau într-o casă cu trei camere din Kingsbury (video)

- Advertisement -

Potrivit Daily Mail, aceștia plăteau în total 1.000 de lire sterline pe săptămână pentru a locui în niște condiții greu de suportat.

Proprietarul casei, a spus că nu avea habar de ceea ce se întâmplă în locuință și a început să râdă când a văzut fotografiile pe care i le-au arătat polițiștii.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Chiriașii trăiau în condiții inumane. Pe podeaua din bucătărie era mâncare putrezită, baia era murdară, iar polițiștii s-au chinuit să intre în camere din cauza saltelelor îngrămădite acolo.

Consiliul Brent a descris situați ca una dintre cele mai grave văzute vreodată.

- Advertisement -

Vecinii au declarat că s-au plâns consiliului timp de șase luni înainte ca poliția să ia măsuri.

Sunt 20 de tineri români care locuiesc acolo”, a declarat o femeie. „Lucrează în construcții pentru că vin camioane și îi iau la muncă în fiecare dimineață”, a mai spus aceasta.

Unul dintre chiriași, David Drăgan, de 34 de ani, a declarat că plătește 80 de lire pe săptămână pentru a locui în casă, dar un are niciun contract cu priprietarul, ci a subînchiriat de la alt chiriaș.

M-am mutat acum o lună”, a spus el. „Am închiriat de la alt chiriaș, sunt în Marea Britanie din 2010, sunt cetățean britanic”, a continuat acesta.

Poliția a intrat ieri în casa noastră, nu îmi pasă de condițiile de acolo. O să mă mutdupă ce s-a întâmplat, un vreau să mai spun nimic”, a mai declarat românul.

Avem o politică de toleranță zero împotriva propiretarilor care exploatează chiriașii prin astfel de condiții”, a spus consiliera Eleanor Southwood.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news