5.7 C
London
Saturday, December 4, 2021
5.7 C
London
Saturday, December 4, 2021

2 Romani au fost inchisi pentru montarea dispozitivelor false la bancomate in Leeds

Doi bărbați din România au fost închiși după ce au încercat să înșele utilizatorii unui bancomat cu un apart fals.

Cristian Pruna, 36, și Daniel Didiu, 33 de ani, sau prezentat in Durham Crown Court,

anunturiuk.com 2-Romani-au-fost-inchisi-pentru-montarea-dispozitivelor-false-la-bancomate-in-Leeds2
Daniel Didiu
- Advertisement -

unde judecătorul Robert Adams i-a condamnat pentru încercarea de a obține carduri bancare si numerele de pin prin montarea dispozitivelor false la bancomate (ATM).

Cei doi au venit în Leeds pentru a efectua fraude în mai multe rânduri, nu au fost prinsi până la 03 octombrie 2014, cănd au fost si arestați după ce fotografii CCTV au fost postate pe pagina de Durham Jandarmeria Facebook.

Penny Bottomley, a declarat: “La 29 septembrie poliția a fost informată că un dispozitiv de copierea cardurilor a fost montat la un bancomat extern la banca Lloyd din Durham.

[pull_quote_center]Ofițerii au participat la vizionarea CCTV și au văzut cum unul se ocupa de montarea dispozitivului și celalalt de scoaterea lui.[/pull_quote_center]

Dna Bottomley a spus instanței că cei doi au fost retinuti într-un vehicul, după ce a primit informații din partea publicului și ofițerii au găsit un laptop Toshiba, Sat Nav, două telefoane mobile, o cutie goală nano iPod, îmbrăcăminte și o bucată de hârtie cu o listă de adrese cu bancomate.

anunturiuk.com 2-Romani-au-fost-inchisi-pentru-montarea-dispozitivelor-false-la-bancomate-in-Leeds
Cristian Pruna

De asemenea ea a mai adaugat in instanța de judecată modul în care aparatul fals ATM recuperat avut un iPad nano montat in partea superioară, care a avea o cameră video atașată pentru a înregistra pinul cardului

Judecătorul Adams, care a luat patru infracțiuni similare în considerare pentru Pruna și cinci pentru Didui, i-a condamnat la un an de închisoare fiecare.Ei au fost amendati, de asemenea, 300 de lire sterline.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: