3.9 C
London
Monday, November 22, 2021
3.9 C
London
Monday, November 22, 2021

13 Shades of Romanians a adunat peste 8.000 de lire sterline,Participa si tu!

Mai mulţi români din Londra, care lucrează în domenii precum cinematografie, media şi comunicare, strâng fonduri pentru un documentar intitulat “13 Shades of Romanians”, al cărui scop este acela de a prezenta, prin intermediul unui jurnalist englez, poveştile a 13 români stabiliţi în Marea Britanie.

13 Shades of Romanians” va fi un documentar de 45 de minute, care îşi propune să prezinte într-o manieră obiectivă şi cinematografică poveştile a 13 români din Marea Britanie.

Firul narativ, construit prin ochii unui jurnalist britanic specializat în turism, Richard Green, va dezvălui pe larg felul în care românii trăiesc, muncesc şi se integrează în societatea şi cultura britanică, se arată pe site-ul www.indiegogo.com, o platformă care permite realizarea unor campanii de strângere de fonduri pentru diferite proiecte.

- Advertisement -

Echipa filmului este formată, printre alţii, din Dragoş Teglas (regizorul şi editorul documentarului), Anda Teglas (producătoare şi regizor), Ana Ţurcanu (story editor) şi Cristian Spiridon (line producer).

Campania de strângere de fonduri a început pe 1 martie şi se va încheia pe 11 aprilie, iar până în momentul transmiterii acestei ştiri suma adunată este de aproape 8.000 de lire sterline.

Titlul documentarului – “13 Shades of Romanians” – este o trimitere la filmul de succes “50 de umbre ale lui Grey/ 50 Shades of Grey“. Totodată, 13 este un exemplu clasic de superstiţie, iar imaginea românilor din Marea Britanie a fost bazată de cele mai multe ori în ultimii ani pe cazuri izolate şi generalizări nefondate, potrivit prezentării documentarului de pe site-ul www.indiegogo.com.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceapropotv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: