18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

12 persoane, arestate in legatura cu atacurile din Londra, in apartamentul din Barking locuiau “2-3 romani”

Doisprezece suspecţi au fost reţinuţi în investigaţia privind atacurile teroriste comise sâmbătă în centrul Londrei, anunţă Poliţia metropolitană londoneză.

Politia din Londra a explicat ca au fost trase 50 de focuri de arma pentru a-i ucide pe teroristi deoarece agentii au crezut ca purtau vesta cu bomba si nu au vrut sa riste. Ulterior, s-a dovedit ca vestele erau false.

Lisa O’Carroll, reporter la The Guardian, a stat de vorba cu un martor dupa raidul care a avut loc duminica, in Barking, iar acesta sustine ca in apartament locuiau “2-3 romani“.

Politistii l-au pus sa stea in genunchi si i-au zis sa tina mainile ridicate“, a povestit martorul.

- Advertisement -

Intrebat in legatura cu oamenii care au fost scosi afara din cladire de catre politie, tanarul a declarat ca “erau 6-7 persoane, dintre care 2-3 erau romani. O alta persoana era de culoare“.

De asemenea, martorul a adaugat ca una dintre persoanele duse la politie era “roman sau est-european“.

Printre persoanele arestate se numara si patru femei. Acestea si-au acoperit fetele in momentul in care au parasit cladirea pentru a fi escortate la sediul politiei.

In imaginile transmise de Sky News si postate pe retele de socializare apare o zona izolata de politie in jurul unei cladiri locuite, la Barking, o suburbie situata in estul Londrei.

https://www.youtube.com/watch?v=3TH_3lf4YFQ&feature=share

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: