12.1 C
London
Saturday, November 13, 2021
12.1 C
London
Saturday, November 13, 2021

12 ani de închisoare, pentru un tânăr român care a îngrozit Londra

Un tânăr român, în vârstă de doar 27 de ani, a fost condamnat, în această săptămână, la 12 ani de închisoare pentru răpire şi viol.

Jurnaliştii din presa britanică îl descriu pe Dragoş Moisică asemenea unui pedofil înrăit. Ziariştii subliniază faptul că are tatuat pe gât un sărut şi lasă să se înţeleagă că ar fi un maniac sexual.

Acesta a ademenit o copilă pe când aceasta avea doar 11 ani. Ar fi cunoscut-o în cartierul în care locuia, în Edgware, Londra. Ar fi determinat-o să se îndrăgostească de el, făcându-i cadouri, uneori chiar şi ţigări. În ziua în care aceasta a împlinit 12 ani a fost răpită şi violată. Jurnaliştii nu precizează dacă Dragoş Moisică este de origine romă.

O fată de 12 ani nu poate consimți unor relații sexuale, din punct de vedere legal și este corect ca Moisică să stea o lungă perioadă în spatele gratiilor pentru viol”, se arată într-un comunicat al poliţiei Metropolitane

- Advertisement -

Tânărul român a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fata, dar a precizat că nu aanunturiuk.com 12-ani-de-închisoare,-pentru-un-tânăr-român-care-a-îngrozit-Londra
constrâns-o, iar totul s-ar fi întâmplat de comun acord, fără să fie vorba despre un viol.

Judecătorii au considerat însă că la vârsta sa fata nu putea să îşi dea seama dacă este sau nu o victimă. Copila a mărturisit că s-a îndrăgostit de român şi credea că sentimentele îi sunt împărtăşite.

Judecătorii au decis să-l condamne pe Dragoş la 12 ani de închisoare. Aceasta ar putea fi extrădat în România, pentru a-şi ispăşi pedeapsa în ţara sa de origine.

De altfel, românul a mai fost judecat în Regat pentru acuzaţii de viol, în cazul unei copile de 13 ani, dar a fost achitat.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: