9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021
9.8 C
London
Tuesday, October 26, 2021

11 persoane rănite într-un accident la Londra, Șoferul a intrat în mulţime (video)

O masina a intrat in multime la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost ranite, scrie BBC.

Serviciul de ambulanță din Londra a anunțat sâmbătă că 11 persoane au primit îngrijiri medicale, în special pentru răni la cap și picioare, după ce un automobil a intrat pe trotuar și a lovit mai mulți pietoni în apropierea Muzeului de Istorie Naturală.

Incidentul a avut loc la ora locală 14.30. Poliția a comunicat inițial că exclude ipoteza unui atac terorist, dar ulterior a revenit și a anunțat că nu exclude nicio posibilitate. În cele din urmă, Scotland Yard — poliția judiciară din Londra — a difuzat în rețeaua Twitter un mesaj în care precizează că ancheta vizează doar un accident rutier.

- Advertisement -

Am trimis la fața locului multe resurse, inclusiv echipa noastră de reacție în zonele periculoase, echipaje de ambulanță, paramedici în automobile de intervenție rapidă și agenți de intervenție“, a declarat directorul adjunct al operațiunilor, Peter McKenna, citat de Reuters.

Șoferul implicat în incident a fost reținut inițial de persoane din apropiere, apoi preluat de forțele de ordine, afirmă Xinhua, fără a preciza sursa relatării. Aceeași agenție de presă informează că poliția a izolat zona muzeelor din apropiere.

Chloe Hayward, reporter BBC, pleca de la muzeul de istorie in momentul incidentului.

Am putut vedea o masina pe cealalta parte a drumului, care parea sa mearga pe bordurile de pe margine si am vazut lume stransa, una sau doua persoane fiind pe pamant. A venit multa politie, elicoptere si am vazut si o ambulanta, ceea ce inseamna ca este cineva ranit, dar nu se clar cat de grav“, a declarat Hayward.

O anchetă este în curs de desfăşurare pentru stabilirea circumstanţelor şi motivului”, a precizat poliţia londoneză pe Twitter.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: