regatulunit.com Vremea-rea-a-început-să-facă-probleme,-căderi-de-zăpadă-în-Londra

O avertizare de risc ridicat de zăpadă în Londra a fost emisă de Biroul Meteorologic din capitală, potrivit Evening Standard.

Se așteaptă ca temperaturile să se prăbușească si să fie mult mai frig.

Joi sunt așteptate căderi de zăpadă în Londra, din cauza unui val de aer rece ce va veni de peste Canalul Mânecii.

Un meteorolog de la Biroul de Meteorologie a declarat pentru Evening Standard: „Principala preocupare pentru joi este riscul de zăpadă. Am putea vedea 2-5 cm, în unele locuri, cu riscul ca în alte locuri să fie de 5-10 cm. Există un risc ridicat de acumulare de zăpadă.”

De asemenea, posesorii de autoturisme sunt avertizați că pe drumuri ar putea apărea poleiul.

Vremea rea a început deja să facă probleme în nordul Angliei și în Scoția, scrie și The Telegraph. Vântul suflă cu circa 75 de mile pe oră și se înregistrează furtuni de zăpadă în zonele nordice.

Au fost emise avertizări meteo de cod galben de vânt și zăpadă pentru nordul Angliei și cea mai mare parte a Scoției.

O rafală de vânt de 93 de mile pe oră a fost înregistrată în Bradfield, South Yorkshire.

Trenurile au început, de asemenea, să aibă întârzieri din cauza vântului puternic. În apropiere de Atherstone, de pildă, trenurile London Midland erau obligate să se deplaseze cu jumătate din viteză din cauza unui obiect prins în firele electrice aeriene.

De asemenea, 545 de clienți din Yorkshire au rămas, miercuri dimineață, fără energie electrică.

Un pod din apropiere de Edinburgh a fost închis în ambele direcții, după ce un camion l-a blocat la ora 2.00 dimineață. Un bărbat de 54 de ani a fost pus sub acuzare cu privire la acest incident, după ce a blocat ambele părți carosabile.

O stradă din orașul Newcastle a fost închisă după ce mai mulți copaci și un zid s-au prăbușit în centrul orașului, anunță poliția Northumbria. De asemenea, mai mulți copaci au căzut în West Yorkshire.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.