regatulunit.com Video socant cu un avion care încearcă să aterizeze pe Heathrow din Londra (video)

Un avion care trebuia să aterizeze, vineri, pe aeroportul Heathrow din Londra a oferit imagini de coșmar pentru cei care au asistat la întreg momentul.

Pilotul aeronavei British Airways a fost forțat să renunțe la procedura de aterizare după ce a atins pista cu roțile din spate și în loc să ducă avionul la orizontală a procedat la ridicarea acestuia în aer.

Decizia a fost luată deoarece o rafală de vânt a dezechilibrat aparatul de zbor chiar în momentul aterizării, pilotul a considerat că nu poate asigura siguranța pasagerilor și a preferat să ridice din nou avionul în aer și că încerce mai târziu aterizarea.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Zborul BA276 al companiei British Airways a decolat de la Hyderabad, sudul Indiei, și urma să ajungă pe cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie în jurul orei 12.30, în timp ce sudul țării era lovit de furtuna Erik.

Pilotul a fost salutat ca un erou pentru că a reușit să mențină controlul asupra avionului.

Aeronava a aterizat cu bine 18 minute mai târziu, în ciuda vremii care nu s-a îmbunătățit.

INSANE #TOGA at Heathrow Airport today during #storm Erik for our Elite Members. Well done pilots and crew 👍🏻 #avgeek #planespotter #britishairways British Airways #dreamliner We are still live, come join us! www.bigjet.tv

Posted by BIG JET TV on Friday, 8 February 2019

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.