regatulunit.com Românul-rănit-în-atacul-terorist-de-la-Londra-s-a-întors-pe-Podul-Westminster

Victimele atacului terorist de la Londra din 22 martie s-au întors pe Podul Westminster la o săptămână de la masacru, pentru a lua parte la comemorarea celor care au dispărut.

Printre cei care au venit la ceremonie s-a numărat și constănțeanul Andrei Burnaz, tânărul de 32 de ani a cărui logodnică, Andreea Cristea, se luptă încă pentru viața ei după ce a fost lovită cu mașina și aruncată în Tamisa.

Andrei a venit în scaunul cu rotile, cu piciorul stâng în ghips, purtând în mâini un trandafir alb. El a suferit o fractură la laba piciorului în momentul în care teroristul Khalid Masood (52 ani) a intrat cu mașina 4×4 în grupul de pietoni de pe Podul Westminster.

regatulunit.com Victimele-atacului-terorist-de-la-Londra-din-22-martie-s-au-întors-pe-Podul-WestminsterIubita lui, Andreea Cristea, a căzut în Tamisa, fiind recuperată în stare de inconștiență de două ambarcațiuni. Ea a fost operată pe creier, din cauza apariției unui cheag de sânge. Plămânii ei au fost plini de apă, dar medicii britanici o țin în viață și sunt rezervați încă în privința prognosticului.

Tânăra arhitectă de 31 ani este în stare critică, dar stabilă.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.