regatulunit.com Referendum-în-Londra,-mai-activ-ca-la-Bucureşti

Mai multe imagini cu o secție de votare din Londra au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce sute de oameni s-au prezentat pentru a-și exprima opțiunea la referendum.

Ambasadorul României în UK, Dan Mihalache, a declarat, că au fost luate toate măsurile şi că se va face o analiză să vadă dacă e nevoie pe viitor de noi secţii.

Secţia respectivă era în Harrow. Am prezenţa la vot până la ora 19.00 pe fiecare secţie în parte. Mai există în Londra patru secţii, unde au fost 250 de oameni. Edinburg – 93, Glasgow – 114, Aberdeen – 37, Birmingham – 500, Bristol – 156.

Ambasada a luat toate măsurile organizatorice şi logistice necesare pentru desfăşurarea votului pentru referendumul în Marea Britanie. Avem 19 secţii în UK distribuite teritorial şi dacă sigur dacă s-a întâmplat ca într-o secţie să existe o afluenţă mai mare de cetăţeni care doresc să îşi exercite dreptul la vot, asta e viaţa.

Nu avem ce face. Vom face o analiză ulterior şi vom vedea dacă nu cumva trebuie să facem mai multe secţii în Harrow“, a declarat Dan Mihalache, ambasadorul României în Marea Britanie.