regatulunit.com O-cabină-telefonică-din-Marea-Britanie-a-fost-transformată-într-o-discotecă-(video)

Un orăşel din Anglia şi-a transformat cabina telefonică roşie în ceea ce ar putea fi cel mai mic club de noapte din lume, din care nu lipsesc luminile şi globul de discotecă dar şi o selecţie de melodii având ca tematică principală telefonul, notează joi Reuters.

Persoana interesată poate intra, posibil alături de un prieten apropiat, în cabina telefonică din Kingsbridge, situat în sud-vestul comitatului Devon, iar după ce introduce o monedă poate dansa pe melodii precum ”Hanging On The Telephone” (Blondie) sau ”Telephone Line” (Electric Light Orchestra) care răsună, evident, din telefon.

După ce telefoanele cu plată au devenit inutile în era dispozitivelor de comunicare mobile, comunităţile locale au căutat modalităţi de conservare a cabinelor telefonice considerate relicve ale unei epoci apuse.

Consiliul local din Kingsbridge a cochetat cu ideea de a planta flori în cabina telefonică sau de a o folosi pentru distribuirea pliantelor. Consilierului local Chris Povey i-a venit însă ideea de a face ceva deosebit. ”M-am gândit să întreprindem ceva diferit, ieşit din comun, aşa că am înaintat ideea unui club de noapte şi iată-ne azi aici, cu un glob de discotecă, muzică şi lumini”, a spus el.

Încasările obţinute în urma utilizării acestui club de noapte vor fi folosite pentru susţinerea unei organizaţii caritabile locale.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.