regatulunit.com Măsuri-de-siguranță-în-cazul-în-care-unii-dintre-dvs-veți-fi-opriți-la-aeroport-sau-la-granița-UK

Măsuri de siguranță în cazul în care unii dintre dvs veți fi opriți la aeroport sau la granița UK și vi se refuză ulterior intrarea din diverse motive.

  • Luați numărul de telefon de la proprietari unde locuiți, rude sau amici/prieteni numai de încredere. Nu e musai să aveți prieteni care locuiesc în aceeași casă cu dvs, dar este important să vă puteți baza pe aceștia la nevoie.
  • înainte de a pleca în vacanță sau diverse vizite în România, asigurați-va că aveți toate lucrurile strânse în bagaje. De ce acest lucru? Pentru că este posibil ca lucrurile de valoare să le pierdeți și este foarte posibil ca nu tot ce aveti să le puteți recupera.
  • Când sunteți opriți la graniță sau aeroport și vi se refuză intrarea, sunați imediat pe cineva de încredere să vi se trimită la o adresă din România bagajele. Cel mai recomandabil este să aveți deja pregătită o firmă de încredere transport persoane care livrează diverse pachete. Negociați cu persoana de încredere modul în care veți plăti bagajele trimise pentru a evita conflicte privitoare la acest aspect.
  • După ce primiți bagajele înapoi, nu înseamnă că viața dvs s-a terminat. Cele mai bune țări în care se vorbește engleza și pentru care aveți șansa unei noi vieți sunt în Norvegia, Finlanda și Suedia.
  • Nu aș recomanda Danemarca din cauza oamenilor ostili de acolo și joburilor care sunt greu de găsit. La fel și Olanda. Puteți apela la amici și cunoștințe împrăștiați prin occident pentru a începe o nouă viață. Belgia ar fi un bun punct de reper comparativ cu Franța la nivel de joburi, dar numai dacă știți limba franceză și/sau flamanda. Elveția nu e chiar cum credeți la nivel de joburi. În partea franceză a Elveției nu sunt oportunități de joburi la fel de bune și bine plătite ca în partea germană.

credit articol Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.