regatulunit.com Lucrarea-unui-artist-buzoian-decorează-un-penthouse-în-valoare-de-10-milioane-de-lire_main

Este considerată una dintre locuinţele cu cea mai bună privelişte din Londra, care oferă posibilitatea invitaţilor să admire, de pe terasa de 4.000 de metri pătraţi, obiective turistice precum One Tower Bridge, zgârie-norul The Shard, râul Tamisa şi podul Tower Bridge.

Este vorba despre un penthouse în valoare de 10 milioane de lire sterline al cărui proprietar a hotărât să angajeze o cunoscută firmă de arhitectură şi design interior pentru a o transforma într-o locuinţă unică.

Aşa se face că arhitectul Thomas Griem, de la TG Studio, care a avut ocazia să lucreze pentru firme şi oameni de afaceri din lumea întreagă, a ales printre obiectele de artă care să decoreze interiorul superbului penthouse şi lucrarea unui artist buzoian. Este vorba despre o pictură abstractă, de mari dimensiuni, realizată de Ciprian Dumitrache.

Lucrarea buzoianului se află în holul locuinţei de lux, în apropierea sculpturii din bronz „Red Scarf”, rea­lizată de Carol Peace, un bronz evaluat la peste 18.000 de lire sterline.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

„O combinaţie eclectică”

Am realizat în mod intenţionat o combinaţie electică de lucrări de artă. Ele sunt poziţionate în partea din spate a spaţiului principal fără a atrage foarte mult atenţia. Este vorba despre o lucrare a artistului român Ciprian Dumitrache şi alta semnată de artista Susan Kinsella, ambele provenind de la Saatchi Art. Când apartamentul a fost vândut, noul proprietar l-a cumpărat cu tot ceea ce se află în el, a declarat arhitectul Thomas Griem pentru publicaţia Metro News.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, întregul duplex penthouse are o suprafaţă de 5.200 metru pătraţi, plus o terasă şi un balcon exterior care însumează 6.700 metri pătraţi.

De asemenea, este compus din trei dormitoare, un living-room deschis, un hol mare în care se află o scară în spirală, bucătărie în aer liber, acces la o piscină de 20 de metri pătraţi, la spa de lux, sală de gimnastică, lounge de afaceri şi la un teren de golf virtual.

Ciprian Dumitrache (42 ani) este un artist buzoian care a reuşit, de-a lungul timpului, să expună cu succes atât în ţară, cât şi în străinătate (Săptămâna Artei de la Berlin).

De asemenea, lucrările sale se află în colecţiile particulare din multe ţări.

Cea mai recentă expoziţie a buzoianului a avut loc luna trecută la Galeriile de Artă ale Centrului de Cultură şi Artă Buzău. Este vorba despre expoziţia „Etape”, o expoziţie de grup, în cadrul căreia Dumitrache a expus alături de Florin Menzopol şi Ştefan Lăzărescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.