regatulunit.com Deontay-Wilder-a-acceptat-să-lupte-cu-Anthony-Joshua-în-Marea-Britanie

Boxerul american Deontay Wilder a ajuns la un acord cu englezul Anthony Joshua în vederea organizării unui meci, în Marea Britanie, pentru unificarea titlului de campion mondial la categoria grea, a anunţat unul dintre reprezentaţii pugilistului din Statele Unite, informează agenţia Reuters.

Joshua (21 de victorii, 0 înfrângeri) este deţinătorul centurilor cu diamante ale versiunilor IBF, WBA, WBO şi IBF, în timp ce Wilder (40 de victorii, 0 înfrângeri) este campionul lumii în versiunea WBC.

Co-managerul lui Wilder, Shelly Finkel, a declarat pentru ESPN că a acceptat ultimele condiţii propuse de promotorul lui Joshua, Eddie Hearn, în vederea organizării mult-aşteptatei lupte.

Am fost de acord cu termenii pe care Eddie ni i-a oferit pentru o luptă în Marea Britanie. Deontay a acceptat condiţiile sale pentru o luptă în UK“, a spus Finkel.

Într-un mesaj postat pe contul său Twitter, Deontay Wilder a confirmat că a acceptat să lupte în Marea Britanie, însă a precizat că o ofertă pentru Joshua, în valoare de 50 milioane de dolari, pentru un meci în Statele Unite, este încă de actualitate.

Oferta de 50 milioane de dolari pentru el, de a lupta împotriva mea în Statele Unite, este încă valabilă. Astăzi, chiar am acceptat oferta lor de lupta cu Joshua în Marea Britanie. Dacă ei preferă să lupte în Marea Britanie, mingea este în terenul lor“, a precizat Wilder.

Titlul mondial WBC este singurul care i-a mai rămas lui Joshua de câştigat, după ce şi-a trecut în palmares centura de campion WBO, în luna martie, cu o victorie la puncte, în unanimitate, obţinută în faţa neozeelandezului Joseph Parker, neînvins până în acel moment.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.